Câți dintre voi v-ați despărțit cu greu, dimineața, de sacul de dormit? Ei bine, de acum nu mai trebuie să puneți capăt relației călduroase! Un american s-a gândit la asta și a inventat un sac de dormit purtabil.

Acest sac de dormit se prezintă drept practic, confortabil și călduros, fiind ideal pentru o noapte pe munte. Modelul este conceput în așa fel încât să poată fi purtat și în alte împrejurări, exceptând dormitul. Datorită fermoarelor atașate în dreptul brațelor și a picioarelor, vă puteți deplasa cu sacul de dormit, puteți citi sau mânca, prin simpla desfacere a acestor fermoare. Au fost concepute modele atât pentru adulți, cât și pentru copii. În plus, sacii de dormit purtabili vin într-o paletă generoasă de culori – alb, negru, verde, albastru, portocaliu, roz. Culorile vii folosite reprezintă un bonus, în special pentru cei mici!

Nu vă recomandăm să utilizați acest sac de dormit atunci când plănuiți expediții montane sau chiar și drumeții ușoare, dar pentru o seară în jurul focului de tabără ar putea fi o opțiune interesantă. Totuși, nu vă apropiați prea mult de foc!

Din ce este fabricat și cât costă

Sacul de dormit purtabil este confecționat din poliester moale și este căptușit cu Thermolite, material ce ajută la menținerea căldurii în interior. De asemenea, poate fi curățat în mașina de spălat. Dacă vreți să vă achiziționați astfel de saci de dormit, modelele pentru adulți pot fi găsite în jurul sumei de 1.250 lei, iar cele pentru copii, în jurul celei de 620 lei. Pentru mai multe detalii, puteți intra pe site-ul slpy.com și vă puteți delecta cu noile echipamente.

Noi am ales câteva fotografii:

6 articol(e) « de 6 »

Citește și: Dormitul la cort: trei mari avantaje pentru sănătate

Citește și: Cum te adăpostești de furtună și fulgere pe munte

Citește și: TOP. 10 cabane montane pe care sigur le cunoști

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*