Calendarul cu ciclişti români de TOP este un proiect care îşi doreşte să aducă în atenţia iubitorilor de ciclism sportivii momentului cu rezultate excepţionale din ultimul sezon.

În primul rând, ideea calendarului este de a prezenta 12 dintre mountainbikerii români de top. Aceștia sunt prezentați cu fotografii atent alese, alături de un motto din partea lor.

În al doilea rând, în acelaşi timp cu prezentarea sportivilor, în fiecare lună sunt recomandate patru competiţii unde merită să ajungi.

În al treilea rând, este un calendar unic de birou care prezintă între filele sale cei mai buni ciclişti români cu realizări istorice.

Prin urmare, acest proiect nu este doar un calendar, el întruneşte în acelaşi timp toate cele trei caracteristici prezentate până acum: calendar, album foto cu cicliştii de TOP ai României şi recomandarea de competiţii la care să participăm.

Cu speranţa că anul acesta vom avea o vară ceva mai plină de acţiune faţă de cea de anul trecut, doritorii îl pot achiziţiona de aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*