În ultimii doi ani, FEPRA, una dintre cele mai importante companii din România în domeniul reciclării și valorificării deșeurilor de ambalaje a trecut printr-un proces amplu de planificare strategică, pornind de la o analiză a peisajului actual al pieței și a cadrului legislativ, dar și a tendințelor globale care vor modela viitorul. Obiectivele FEPRA sunt de a extinde constant gama de servicii și produse oferite clienților actuali și viitori, de a-și dezvolta domeniile de expertiză și de a crea noi capacități de colectare a deșeurilor, de reciclare, precum și de reutilizare. Investiția de 15 milioane de euro, finanțată din surse publice și private, va contribui semnificativ la o abordare mai sustenabilă a gestionării deșeurilor, contribuind semnificativ la economia circulară europeană.

„Prin tot ceea ce facem, la FEPRA ne propunem să creăm un viitor durabil, ținând cont de faptul că progresul și consumul sunt interconectate. Obiectivul nostru de a fi un catalizator pentru economia circulară este un pas natural și suntem încrezători că va contribui la amplificarea inițiativelor de sustenabilitate ale clienților noștri prin soluții eficiente de colectare, reciclare și reutilizare a deșeurilor. Cu sprijinul BERD, am reușit să concepem un plan strategic solid și un nou sistem de guvernanță pentru a ne spori capacitățile și procesele interne în următorii ani, sub conducerea noii noastre echipe de management”, spune Ionuț Georgescu, fondatorul FEPRA.

În ultimii doi ani, ca parte a procesului de transformare a organizației, care a fost sprijinit de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și prin programul european Orizont 2020, FEPRA a evoluat de la un management antreprenorial la un management performant la nivel internațional, reunind o echipă de profesioniști cu expertiză multidisciplinară, având experiență locală și internațională.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*