Pe 29 ianuarie se va sfinția Biserica de Gheață de la Bâlea-Lac. Pe lângă slujbele religioase obișnuite, proprietarii complexului au anunțat că vor oficia și nunți și botezuri.

Joi, la ora 12:00, va avea loc slujba de sfinţire a Bisericii de Gheaţă de la Bâlea Lac. Biserica va fi sfinţită de preoţi ai Bisericii Ortodoxe Române şi ai Bisericilor Evanghelică, Greco-Catolică şi Romano-Catolică, potrivit unui comunicat de presă.

”Biserica de gheaţă este construită în fiecare iarnă la Bâlea Lac, pentru toţi credincioşii care îşi doresc să aibă un loc de rugăciune în vârful muntelui. Cei mai temerari îndrăgostiţi aleg Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac pentru a avea o nuntă de neuitat, iar părinţii îndrăgostiţi de munte aleg acest loc unic în lume pentru a-şi boteza copiii. Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac îşi va deschide porţile pentru toţi credincioşii, imediat după slujba de binecuvântare”, se mai arată în comunicat.

Nunta la Biserica de Gheață, tot mai atractivă

Proprietarii complexului au scris, pe platforma online dedicată Hotelului de Gheață, că, în decursul anilor, la biserica de la Bâlea Lac au fost oficiate trei botezuri şi mai multe cununii religioase. La începutul anului trecut, doi britanici și-au unit destinele aici, alături de 30 de invitați.

De asemenea, pentru sezonul acesta sunt programate deja două cununii.

Deocamdată, însă, turiştii pot doar să viziteze singurul loc de cult de la noi din țară din Masivul Făgăraș.

 Citește și: Hotelul de gheață de la Bâlea Lac: Prețuri și tematică

 

 Citește și: Hotelul de gheață de la Bâlea-Lac, în topul celor mai frumoase din lume

 

 Citește și: FOTO. Avalanșa de la Bâlea-Lac, cea mai mare tragedie montană din România

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*