Investițiile pe care NN România le face în acțiunile cu impact social creează un viitor mai bun pentru întreaga societate, nu doar pentru comunități locale, spune Kuldeep Kaushik, CEO NN România.

„Implicarea și investițiile noastre urmăresc să genereze o schimbare în bine și să creeze un viitor mai bun nu doar pentru comunitățile care beneficiază direct de susținere, ci pentru întreaga societate. Credem că un viitor mai bun se construiește astăzi și, de aceea, oferim protecție, soluții și consultanță pentru bunăstarea financiară a oamenilor și susținem inițiative pentru bunăstarea societății. Sănătatea și educația sunt arii unde știm că putem avea cel mai mare impact pe termen lung, ajutând oameni din categorii vulnerabile să aibă o viață sănătoasă și independentă financiar, să se integreze mai ușor în societate și să devină mai rezilienți și mai bine pregătiți pentru viitor”, spune Kuldeep Kaushik, CEO NN România.

În 2023, NN a continuat să doneze și să susțină oamenii să se implice pentru extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie în parteneriat cu Asociația Inima Copiilor. Proiectul care urmărește să ofere mai multor copii cu malformații cardiace acces la intervențiile chirurgicale de care au nevoie presupune o investiție de 3 milioane de euro. De la lansarea inițiativei, NN a contribuit cu 2 milioane de euro, dintre care 1,6 milioane de euro prin donații și restul prin contribuția la implicarea oamenilor, dublând fiecare donație individuală de 2 euro prin SMS la 8844.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*