Înscrierile la Măcin XC 2014, pe ultima sută de metri

Înscrierile la concursul de Mountain Bike Măcin XC 2014, care va avea loc pe 7 iunie, în Munții Măcinului, au intrat pe linie dreaptă. Cei care nu vor ca tendoanele să le ruginească mai au la dispoziție câteva zile pentru a-și anunța prezența oficială în cadrul concursului. Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul oficial al competiției și se vor încheia pe 30 mai, la ora 24.

Înscrieri cu reducere la Retezat Trail Race

Iar dacă ați intrat în priză și vânați oferte în pas alergător, iată încă una care merită luată în considerare: până pe 1 iunie, taxa de participare la Retezat Trail Race, care va avea loc pe 21 iunie, este de 50 de lei, cu înscriere online și plata în cinci zile, pentru categoriile speciale: studenți, pensionari, membrii Salvamont sau Jandarmeria Montana, precum și pentru toți cei cu domiciliul stabil în Valea Jiului. După această dată și pentru înscrierile la fața locului, taxa este de 100 RON. Era să uităm: mai sunt disponibile doar 35 de kituri complete.

O nouă apariție 360

Camerele de acțiune nu mai sunt ce-au fost, dar în sensul bun. Francezii de la Girooptic au lansat pe piață 360cam, care, după cum arată și numele, filmează împrejurul tău toate cele 360 de grade. Noua cameră Girooptic acceptă un card de memorie SD de până la 64GB, este dotată cu GPS, giroscop și microfoane.

Husă de protecție pentru bicicletă

După ce un olandez a fost lovit de soartă c-o furtună care i-a distrus bicicleta, s-a pus pe treabă și a inventat husele Skinnz, concepute special pentru protejarea bicicletelor de pe portbagajul autovehiculului. Detalii, pe site-ul oficial al producătorului.

Ziua Muntelui, în Japonia

Japonezii nu merg la grătare cu mici și bere, dar știu ce înseamnă o zi de sărbătoare. Suntem curioși cum se distrează de Ziua Muntelui, pe 11 august, proaspăt introdusă în calendarul pretextelor de a se odihni și de a scădea rata sinuciderilor cauzate de suprasolicitarea prin muncă. Însă cei care așteaptă Ziua Muntelui… așteaptă, căci sărbătoarea va intra în vigoare începând abia din 2016. Probabil că economia japoneză este calculată până la ultimul yen, iar specialiștii nu-și permit fluctuații montaniarde.

   Citește și: Cine e de vină când se strică bicicleta

   Citește și: O nouă asociație montană

   Citește și: Iubitorii camerelor GoPro au o nouă jucărie

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*