Lansare oficială a Asociației Montaniarzii Aventurieri

Asociația Montaniarzii Aventurieri va fi lansată, oficial, în Piatra Craiului, la cabana ”7 Crai”, pe 17-18 mai. Se va lăsa cu o mică petrecere, cu chitară și clasicele cântece de munte. Totodată, în cursul zilei de sâmbătă, participanții vor avea de ales între două trasee: Plaiul Foii – Refugiul Spirla – La Zaplaz – Vârful La Om și retur sau Plaiul Foii – Refugiul Spirla – La Zaplaz – Saua Tamasel – Poiana Tamasel – Plaiul Foii. Vă puteți înscrie la eveniment pe pagina de Facebook dedicată lansării asociației. Probabil se va lăsa cu distracție.

Premieră mondială în Germania

Melissa Le Neve este prima femeie care reușește să escaladeze ruta Wallstreet, creată de Wolfgang Gullich, unul dintre cei mai mari cățărători din istorie. Wallstreet este prima rută din lume cu dificultate 5,14b, prin urmare Melissa Le Neve a realizat o performanță fantastică la Frankenjura, în Germania.

Prototip de la Root Miller, spionat în Germania

”Spionii” celor de la Enduro Mountainbike Magazine au descoperit, la Bike Festival din Riva de Garda, Italia, prototipul Rose de la Root Miller, o montană cu roți de 29″, pentru cei cu un stil agresiv. Probabil că noul model va fi comercializat în 2015. Noi spunem că arată bine. Voi?

O nouă rută pe Muntele Johnson din Alaska

Americanii Ryan Jennings și Kevn Cooper au deschis, la începutul lunii mai, o nouă rută pe Muntele Johnson din Alaska.

CITEȘTE ȘI: Știri pe scurt, din lumea muntelui: Ponderas lanseaza campania #donezkm

CITEȘTE ȘI: Știri pe scurt, din lumea muntelui: Cum să slăbești mâncând

CITEȘTE ȘI: Știri pe scurt din lumea muntelui: Cum ne-ar umili omul preistoric

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*