O cabană a fost furată într-o noapte, în Pasul Tihuța, la graniţa cu judeţul Suceava. Două femei au raportat faptul că le-a dispărut cabana într-o singură noapte, fără ca nimeni să fi observat nimic, iar din clădire a mai rămas doar fundaţia şi un perete de la o sobă.

Din cabana care era în construcţie, dar care era ridicată, avea acoperiş, geamuri şi chiar şi o scară interioară au mai rămas doar fundaţia, peretele de la o sobă şi câteva geamuri, conform adevărul.ro.

Cele două proprietare au fost anunţate de către o vecină că le-a dispărut cabana peste noapte. Femeile au depus plângere la poliţie, însă hoții nu au fost identificați.

„În data de 21 martie, în jurul orei 17:00, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a fost sesizat prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în urmă cu mai bine de o lună, persoane necunoscute au pătruns în casa de vacanţă aflată în construcţie a părţii vătămate, imobil situat pe raza comunei Tiha Bârgăului, de unde au sustras acoperişul cu învelitoarea din tablă zincată, pereţi din material lemnos şi scările din interior. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În prezent se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor sub supravegherea parchetului competent”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, conform sursei citate.

Bănuit de furt ar fi, însă. o rudă a celor două proprietare, cu care acestea sunt în proces pentru o bucată de teren.

Citește și: TOP. 10 cabane montane pe care sigur le cunoști

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*