Neatenția dăunează grav sănătății. Odată cu venirea primăverii, zăpada se topește și apare mocirla. În clipul de mai jos, o domnișoară o să vă arate cum să NU săriți peste o baltă cu noroi.

Aflându-se într-o drumeție pe munte, alături de prietenii lor, două domnișoare au întâmpinat o problemă seriosă: o baltă plină cu noroi. Singura modalitate prin care o puteau traversa era folosirea unui petic de pământ situat în mijlocul mocirlei. Prima dintre ele și-a luat inima în dinți și, încurajată de tovarășii ei, a decis să sară. Dacă la început avea mici ezitări, fata a dat temerile la o parte. Tocmai bucata de pământ care trebuia să o ajute să ajungă pe malul celălalt al mocirlei, a pus-o în dificultate. Un pas greșit și tânăra a făcut cunoștință cu marea de noroi.

Murdară din cap până în picioare de nămol, fata a râs alături de cei din jurul ei și a făcut haz de necaz. Ce este cel mai important e că toți drumeții s-au ales cu o amintire pe cinste.

Reacția utilizatorilor de pe Facebook nu a întârziat să apară. Dacă unii dintre ei au descoperit cauza care a dus la prăbușirea ei: „Pentru numele lui Dumnezeu, dă-ți jos rucsacul și spune-i persoanei din spatele tău să ți-l arunce după ce treci. Inerția a cauzat această problemă!”, alții s-au bucurat de imagini și și-au amintit de prieteni care au avut parte de aceeași pățanie: „Asta îmi amintește de momentul în care am încercat să trecem peste o mocirlă și Ashleigh a ajuns în noroi!!! Nu puteam să mai respir!”

Citește și: VIDEO AMUZANT. Ce se poate întâmpla când mergi la escaladă cu toți prietenii tăi

Citește și: VIDEO: Câinele care a zburat cu wingsuit. Cum a intrat Whisper în istorie

Citește și: VIDEO. Ce se întâmplă atunci când urșii se apucă de escaladă

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*