Ești biciclist și vrei reduceri la cărți sau echipament? Atunci urcă-te pe biclă și pedalează!

Asociația HaiCuBicla a lansat Cardul Biciclistului, un card de reduceri pe care îl reîncarci pedalând, indiferent dacă ești pasionat de MTB sau ai acasă o cursieră. Da, exact, poți să îți cumperi produse cu până la 10% mai ieftine, să fii invitat la evenimente, să primești premii lunare și să te bucuri de oferte exclusive făcând ceea ce îți place! Cardul concretizează kilometrii înregistrați într-un pachet de beneficii unice, la magazinele partenere, iar achiziția cardului îți aduce și ea câteva avantaje.

„Ideea acestui card este puțin alambicată”, a spus Tudor Pop, de la Asociația HaicuBicla, la lansarea cardului, ”în sensul că declicul l-a reprezentat declarația autorităților din București că traficul pe bicicletă are o cotă de doar 1% și că din acest motiv nu merită luat în seamă. Noi știam că suntem mai mulți bicicliști de atât, dar, neavând o statistică la îndemână, nu aveam cum oferi la acel moment o replică”, potrivit celor de la FreeRider.ro.

Cum funcționează?

Cardul Biciclistului vine preîncărcat cu 10% reducere la orice produs din magazinele partenere, biciclete sau accesorii. Din momentul activării cardului, ai la dispoziție o lună de zile să-ți păstrezi oferta de reducere la 10%. Cum? Matematic: 100 de kilometri pedalați îți aduc un punct de reducere.

Dacă ești leneș în cele treizeci de zile, începând cu următoarea lună, valoarea reducerii va scădea la 9%. Apoi la 8%. Și tot așa până la 3%, unde se oprește.

„Cardul este în versiune beta momentan”, a mai spus Tudor Pop. ”În principal, are câteva neajunsuri, cum ar fi faptul că kilometrii excedentari nivelului de 100 de kilometri nu se reportează pentru luna următoare. Cu alte cuvinte, fie că ai pedalat 100 de kilometri într-o lună sau 1.000, tot un punct procentual de reducere ți se acordă. De asemenea, nici dacă într-o lună strângi mai puțin de 100, aceștia nu se reportează pentru luna următoare. Cu alte cuvinte, în fiecare lună contorul o ia de la zero”, a ținut să adauge reprezentantul HaiCuBicla.

Și pentru că iarna punem casca-n cui, la 1 noiembrie cardurile îngheață la procentul de reducere afișat la data respectivă și se dezmorțește la 1 martie. Asta pentru cine nu poate să pedaleze. Cine vrea să pedaleze, va strânge kilometri în continuare.

Cât costă Cardul Biciclistului?

Cardul costă 36 de lei pe an, adică 3 lei pe lună.

Cum intru în posesia cardului?

Ai două opțiuni: prin card sau prin SMS. După ce-l plătești, îl poți ridica cu buletinul de la magazinele partenere sau îl poți primi prin poștă, caz în care adaugi și taxele de transport.

Iată magazinele partenere:

parteneri

 

12a

   Citește și: MTB-ul te poate face milionar în dolari

 

12b   Citește și: Cine e de vină când se strică bicicleta

 

12c   Citește și: Bicicleta fără furcă, inventată și fabricată de japonezi

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*