Desțelenește bicicleta și urcă-te în tren. Avem două destinații posibile pentru tine în acest weekend.

MTB Maraton Baia Mare

MTB Maraton Baia Mare va avea loc sâmbătă și se află, deja, la a opta ediție. Organizatorii de la Club Sportiv Mad Snails propun trei probe: hobby (27 km), semimaraton (44 km) și maraton (87 km). Începând din 2011, concursul propune și un traseu Family Tour, care are o lungime de aproximativ 15 km și este accesibil copiilor. Startul va fi luat din stațiunea Izvoare din județul Maramureș, de la Complexul Turistic Izvoare. Găsiți mai multe detalii pe site-ul competiției.

Surmont MTB Challenge

La Azuga se pedalează duminică. Organizatorii de la Surmont Club ai celei de-a 5-a ediții a competiției Surmont MTB Challenge propun trei trasee și mai multe categorii de concurs. Vor exista și două probe speciale: ”King Of The Hill”, pentru cei mai buni cățărători, și ”Speed Master”, pentru cei mai rapizi coborâtori. Concurenții care vor dori să participe la cele două probe speciale vor fi înscriși separat.

Cu toate acestea, sâmbătă nu se stă degeaba. Concurenții și publicul vor putea participa la ”Trek Fest 2014”, cu sesiuni de teste și workshop-uri tehnice, iar seara vor putea petrece la un foc de tabără.

 

19a   Citește și: Prima bicicletă cu Inner Drive System va apărea, în curând, pe piață

 

19b   Citește și: VIDEO. Cât de periculos este mountain biking-ul

 

19c   Citește și: VIDEO. Backflip la 20 de metri înălțime. O evoluție extremă pe marginea prăpastiei

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*