O nouă anvelopă Kenda

Iubitorii de MTB au o nouă jucărie: Kenda a reproiectat vechea anvelopă nevegal X Pro, iar noul produs este mai ușor și are o viteză de rulare mai mare (detalii).

Citește și: VIDEO. Spectacol și MTB la Xanthi, în prima etapă Enduro Mediterraneo

Unde campăm pe Mont Blanc

Pe timpul verii, masivul Mont Blanc e mai aglomerat decât Centrul Vechi din București. De aceea, respectarea regulilor impuse de autorități pare singura soluție pentru a nu transforma muntele într-o groapă de gunoi colorată. Astfel, de pe carpati.org aflăm că instalarea corturilor va fi în continuare autorizată la Tete Rousse, în apropierea refugiului de la 3167 metri.

Emisiune de munte, la TV Brașov

Dacă nu știați, aflați acum: din februarie, la TV Brașov este difuzată emisiunea de munte ”Pe poteci, spre inima ta”. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a emisiunii.

Drum impracticabil către Schitul Pahomie

Tot de pe carpati.org aflăm că drumul către Schitul Pahomie din județul Vâlcea este impracticabil pentru mașini din cauza exploatărilor forestiere deschise la începutul anului 2014. Gurile rele spun că nici la cabana Cheia nu se mai poate ajunge cu mașina. Așa că lăsați mașinile jos, la intersecția drumurilor către schitul Pahomie și cabana Cheia, încălțați bocancii și porniți la drum.

300.000 de dolari pentru șerpași

Încheiem cu o veste bună: un grup de 10 fotografi a reușit să strângă 300.000 de dolari pentru a ajuta comunitatea șerpașilor, grav afectată de avalanșa de pe Everest, din 18 aprilie, când 16 șerpași și-au pierdut viața.

Citește și: Prima expediție 100% românească pe Annapurna, pe punctul de a se încheia

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*