Dacă nu ai fost la munte de când a început 2014, eMunte îți recomandă să îți suni șeful și să îți iei concediu o săptămână. După aceea, împachetează strictul necesar și fugi departe de agitația orașului într-o vacanță relaxantă, cu aer proaspăt și liniște. Costurile nu ar trebui să te îngrijoreze, deoarece vei scoate din buzunar numai 160 de lei pentru un sejur de cinci zile.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc si ANAT a lansat o nouă ediţie a programului special „O săptămână la munte„, care se derulează în perioada 5 februarie – 28 martie 2014. Astfel, vacanțele la munte au preţuri de cazare cuprinse între 161 şi 368 lei de persoană, pentru întreg sejurul de cinci zile.

Tarifele programului „O săptămână la munte”, pentru o persoană, sunt următoarele:

– la hotel, vilă, cabană de 2*, 161 lei / sejur (fără micul dejun);
– la hotel, vilă, cabană de 3*, 258 lei / sejur (fără micul dejun);
– la hotel, vilă de 4*, 368 lei / sejur (fără micul dejun);

Durata sejurului este de cinci nopţi și ține de duminică până vineri. Sejurul se poate prelungi peste cele cinci nopţi, dacă administratorul hotelului/vilei/cabanei este de acord. Biletele se pot cumpăra de la agențiile de turism, nu sunt transmisibile şi nu este permisă restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii. De asemenea, taxa hotelieră se achită separat, de către turist, la recepţia hotelului.

Iată unitățile de cazare care participă la programul ANAT:

Unitati de cazare (Foto: anat.ro)

Unitati de cazare (Foto: anat.ro)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*