Așa cum toamna se numără bobocii, primăvara se numără reducerile. Evident, la fel și toamna, dar noi am intrat în cea de-a doua lună de primăvară și ne interesează unde se ascund chilipirurile.

Luna aprilie este o lună bună pentru buzunarul tău, mai ales dacă te pregătești să investești în echipamentul tău.

Așa că ne-am gândit să ne dăm puțin pe net ca să aflăm care sunt produsele pe care le le poți achiziționa pentru mult mai puțini bani decât ți-ai imaginat. Scurt și la obiect, fără vobă lungă:

1. Bocanci de munte

Bocancii de munte sunt o piesă de echipament de care ai nevoie tot anul, deci nu sunt un produs sezonier, însă multe magazine fac lichidări de stocuri în această perioadă. Altfel, cu siguranță nu ai avea unde găsești astfel de bocanci de munte la jumătate de preț.

2. Echipamente de schi

Sezonul s-a încheiat în România, așa că prețurile echipamentelor de schi sunt mult mai mici decât în decembrie sau ianuarie. Practic, dacă stai cu ochii pe campaniile de reduceri și știi că la anul vei avea nevoie de niște lucruri noi, e momentul tău. Cu banii pe care îi economisești te distrezi la iarnă pe pârtie, pentru că asta-i ideea.

3. Saci de dormit de iarnă

E logic. Primăvara trece, ușor-ușor, și vine vara, iar dacă vrei un sac de dormit de iarnă, este timpul să scormonești prin magazinele online. O să fii surprins de câte oferte îți sar în ochi.

4. Jachete hardshell

Din același motiv pentru care și echipamentele de schi și snowboarding au prețuri mai mici în timpul primăverii: pentru că cererea scade, iar magazinele vor să-și înnoiască stocurile de produse și să se adapteze noilor cerințe.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*