Lindsey Vonn nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Luni, americanca de 30 de ani a devenit cea mai premiată schioare a tuturor timpurilor, cu 63 de victorii în Cupa Mondială.

Ianuarie 2015 se anunță drept cea mai bună perioadă din cariera schioarei. Pe 19 ianuarie, Vonn a doborât recordul de 62 de victorii deţinut de austriaca Annemarie Moser-Proll (vezi AICI). Pe 25 ianuarie, însă, RedBull îi aduce o laudă sub format video. Duminică, pe NBC, va rula documentarul ”The Climb” despre perioada lungă de recuperare prin care a trecut Lindsey, după două accidentări devastatoare.

“Este cea mai personală incursiune în lumea mea și sper să inspire și alți oameni. (…) În ultimii doi ani au existat pante ascendente și descendente în cariera mea, iar eu sunt fericită să pot împărtăși această poveste”, a declarat Vonn cu privire la documentar.

În materialul video, schioarea apare cu totul altfel față de cum o știm: în pijamale, pe patul de spital, chinuindu-se cu durerile sau în sala de forță, antrenându-se din greu. Evident, apar imagini și de la antrenamentele pe pârtie. De asemenea, americanca povestește și despre neputința de a participa la Olimpiada de la Soci, din 2014.

”E frustrat! Nu am murit, sunt încă aici!”, a spus Vonn.

În România, documentarul va fi disponibil abia pe 28 ianuarie, pe platforma celor de la redbull.ro.

Mai jos aveți teaser-ul postat de cei de la RedBull:

 Citește și: VIDEO. Coborârea anului 2014 în materie de schi

 

 Citește și: Ghid practic. Cum alegi clăparii de schi

 

 Citește și: Ce trebuie să știi atunci când cumperi bețele de schi

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*