Un hotel revoluționar pentru montaniarzii împătimiți: Bine ați venit la Skylodge!

Dacă ești iubitor de munte, îți place escalada, iar adrenalina îți curge prin vene, atunci trebuie neapărat să dormi la Natura Vive Skylodge Adventure Suite, un hotel transparent, ancorat în stâncă. 

Skylodge este un complex hotelier complet transparent, ce se află în Valea Sacră din Peru, la 121 de metri deasupra solului. Deși cele două hoteluri-capsulă care formează complexul par foarte fragile, acestea sunt realizate din aluminiu aerospațial (cel folosit pentru avioane) și policarbonat, astfel că sunt rezistente la intemperii. Fiecare hotel-capsulă are o dimensiune de 7,6 x 2,4 metri și poate găzdui, conform constructorilor, câte patru persoane. De asemenea, fiecare unitate de cazare are sală de mese, baie și panouri solare și respectă „cele mai înalte standarde de calitate și ecologie”, potrivit Daily Mail.

Iar dacă sunteți claustrofobi, nu vă îngrijorați. Fiecare unitate de cazare are șase ferestre și patru conducte de ventilație, pentru ca atmosfera din interiorul capsulei să fie cât mai plăcută. De menționat și că ieșirea este în tavan, la propriu; iar dacă vă doriți intimitate, hotelurile-capsulă au draperii de jur-împrejur.

Partea și mai interesantă e că singura cale de acces către acest hotel este un traseul de escaladă, lung de peste 100 de metri, pe care turiștii trebuie să îl parcurgă dacă vor să ajungă la unitatea spectaculoasă de cazare. Totodată, atunci când vor să părăsească hotelul, curajoșii vor coborî fie în rapel, fie cu ajutorul unei tiroliene.

Taxa de cazare costă aproximativ 300 dolari de persoană/noapte și include transportul spre hotel, atât la urcare, cât și la coborâre, ghizi, echipamente, snacks-uri, o cină gourmet, vin și un mic dejun în aer liber.

Citește și: FOTO. Campingul de lux, o alternativă la hotelurile de patru stele

Citește și: FOTO. CONCURS: O noapte deasupra pârtiilor, în hotelul-telecabină

Citește și: Hotelul de gheață de la Bâlea-Lac, în topul celor mai frumoase din lume

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*