De la 1 februarie, Societatea Termoservice Iaşi a lansat un concurs inedit. Locatarii care își plătesc întreținerea pentru lunile ianuarie, februarie și martie pot câștiga, prin tombolă, fie o vacanţă la munte, fie o cină la restaurant sau chiar bilete la concerte.

“Tombola locatarului” a început pe 1 februarie şi, potrivit regulamentului publicat de societatea Termoservice, se va încheia pe 1 mai. Concursul este destinat ieşenilor care îşi plătesc, în această perioadă, datoriile pe care le au la întreţinere.

Cum se pot înscrie doritorii la tombolă?

Plătindu-și întreținerea! Și nu e o glumă. Ieşenii se pot înscrie la tombolă până pe data de 1 mai 2015, cu dovada că au achitat facturile celor trei luni. Însă aceste trei facturi trebuie să însumeze 300 de lei.

“Înscrierea participanților se face de către organizator, în mod automat, ca urmare a efectuării de către participant, pe toată durata derulării tombolei a unor plăți cumulate în valoare de minim 300 lei, reprezentând cheltuielile de întreținere pentru un apartament aflat în administrarea Termo-service Iaşi. Vor fi luate în calcul plăţile indiferent de modalitatea acestora(numerar, card în casierii, online, transfer bancar, etc)”, au precizat reprezentanţii societăţii.

De asemenea, trebuie să poată dovedi că apartamentul în care locuiesc se află în subordinea societăţii de tremoficare. Regulamentul poate fi verificat AICI.

Atribuirea câștigătorilor

Tragerea la sorţi va avea loc pe 4 mai, la un post de radio local din Iaşi.

Premiul întâi va consta într-un sejur penrtu două persoane, de două nopţi, în perioada 15-17 mai, în Staţiunea Gura Humorului, la Hotelul Best Western Bucovine. Câștigătorii se vor putea bucura de servicii complete de cazare, masă – regim pensiune completă, plus acces la saună, jacuzzi şi sala de fitnes. Totodată, transportul este inclus.

Premiul doi pus la bătaie de cei de la Termoservice este reprezentat de acordarea a două bilete la concertul André Rieu, ce va avea loc la Bucureşti, pe 6 iunie.

Premiul trei, o cină romantică pentru două persoane, la un restaurant Unirea-Panoramic din Iași, pe 15 mai.

 

Citește și: FOTO. CONCURS: O noapte deasupra pârtiilor, în hotelul-telecabină

Citește și: FOTO. Cabana care a câștigat ”Oscarul montan” în 2014

Citește și: Mii de mailuri virusate promit sejururi la Sinaia și Poiana Brașov

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*