Weekend-ul se anunță tare ca piatra și vine pa pachet cu sport și multă distracție, la Piatra Neamț. Cuvinte cheie: Downhill / XC / Skate / Role / BMX / Streetball și Party.

Având în vedere că evenimentul a intrat pe ultima sută de metri, vă reamintim:

  1. Înscrierile online sunt obligatorii, pentru toate probele!
  2. Acordul pentru minori poate fi accesat din formularul de înscriere, trebuie downloadat, completat și semnat de către unul dintre părinți. Cu acest Acord trebuie să vă prezentați în ziua concursului. Acordul NU trebuie să fie legalizat de către un notar!

Participanții vor avea parte de un party în noaptea dintre 22-23 august. Argatu și cei de la Bass Turbat alcătuiesc line-up-ul de anul acesta, alături de trupa Parannoya, dar și de LowCut&BeatMasher, ambii din Piatra-Neamț. Petrecerea are loc pe Muntele Cozla, în Igloo-ul de pe Platou, participanții având acces gratuit pe baza brățării primite la înscriere. Accesul se poate face cu telegondola, dar drumul este accesibil și cu mașina pentru cei ce vor să aleagă această variantă.

Programul detaliat al festivalului, dar și câteva opțiuni de cazare cu preț special pentru concurenții Tare ca Piatra pot fi găsite pe website-ul evenimentului, secțiunea FAQ.

PROGRAM:

Program

Reminder XC

Concursul de Cross – Country se desfășoară duminică, 23.08 și are 2 probe: Hobby & Expert.

Traseul concursului de cross-country acoperă Munții Cozla și Cârlomanul, are aproximativ 13 km pentru cursa de Hobby, 24.2 km pentru Expert și o diferență de nivel de 641m, terenul fiind alcătuit din drum pavat cu piatră cubică, drum forestier, poteci și teren accidentat.

Ședința tehnică are loc la ora 10:30, iar la ora 11:00 se dă STARTul din Pasajul Curtea Domnească – centrul orașului.

1

 2

 Teaser Downhill:

https://www.youtube.com/watch?v=KPgWkmO-AzA&feature=youtu.be

Probele de Skate / Role / BMX se vor desfășura în centrul orașului, pe platoul din Piața Curtea Domnească. Skatepark-ul Municipal va fi recondiționat și îi vom adăuga noi elemente, după care va fi mutat la locația concursului.

Mai multe informații se găsesc:

– pe website-ul evenimentului: www.tarecapiatra.org

– pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt?fref=ts

– pe pagina Event-ului de Facebook: https://www.facebook.com/events/1610005772605768/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*