Românii pasionați de sporturi de iarnă sunt așteptați în Franța, în stațiunea Les Deux Alpes. Motivul? Aici va avea loc  un eveniment românesc, între 21 și 28 martie, ajuns deja la a cincea ediție – Snow Fest 2015.

Snow Fest este unul dintre cele mai mari evenimente românești din afara țării. Românii care practică schi și snowboarding sunt așteptați pentru a se bucura de tot ce oferă stațiunea de ghețari, Les Deux Alpes, dar se pot înscrie și la competiții, potrivit realitatea.net.

românii vor avea parte de zile de neuitat, începând cu cele 92 de pârtii, care se întind pe o suprafață de 225 de kilometri, între 1.300 și 3.600 de metri altitudine, și continuând cu distracția într-unul dintre cele mai complexe snowpark-uri din Europa, Freestyle Land Snowpark. Dar asta nu e tot! La fel ca și în anii trecuți, jocurile „après ski” vor fi o altă opțiune de distracție pentru români. Organizatorii au pregătit zbor cu parapanta, broomball, trasul pe funie și snowball target session.

Competițiile la care se pot înscrie concurenții sunt slalom individual, slalom paralel, ștefată, boardrcross, skicross sau freestyle. Iar după o zi întreagă de activități sportive, urmează și momente de relaxare. Turiștii se pot bucura de petreceri și concerte live până seara târziu. Printre vedetele care au confirmat prezența la eveniment se numără Șuie Paparude, Subcarpați, Robin and the Backstabbers, Dj Optick și Dj Pagal, iar lista continuă cu alți 15 artiști.

Cum puteți ajunge?

Turiștii români pot ajunge cu autocarul, cu avionul sau cu mașina personală. Transportul cu autocarul se realizează din orașele București, Cluj-Napoca și Timișoara. Pentru cei care aleg ultima variantă, organizatorii recomandă traseul Budapesta – Maribor – Ljubliana – Trieste – Veneția – Milano – Torino – Briancon – Les Deux Alpes.

Cei care vor să simtă atmosfera unui astfel de eveniment, să se bucure de aerul curat al Alpilor Francezi și să se relaxeze alături de prieteni la petreceri și concerte live, sunt așteptați la Snow fest 2015. Mai multe puteți afla de pe site-ul evenimentului snow-fest.ro.

Citește și: Cele mai ieftine sejururi la schi, în Bulgaria, Italia și Austria

Citește și: Unde putem schia pe timpul verii

Citește și: Ghidul Primăvăraticului. Unde putem schia începând din martie

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*