Scandal de amploare în Motocross

Bulgarii s-au retras de la etapa Est-Europeană de Motocross de la Buzău în urma unui accident urât, în care un pilot bulgar s-a dezechilibrat și și-a prins piciorul în roata spate a unui alt concurent. În timp ce unii le dau dreptate bulgarilor și aruncă vina pe starea foarte proastă a circuitului, alții consideră că decizia a fost aberantă. Mai multe detalii ne oferă cei de la PeMotoare.ro.

Operațiune de salvare în cea mai adâncă peșteră din Germania

În Germania are loc operațiunea de salvare a unuia dintre descoperitorii sistemului de peșteri Riesending. Johann Westhauser a fost rănit în urma unei căderi de pietre, care l-a surprins la mare adâncime, conform BBC. Riesending este cel mai lung și mai adânc sistemd e peșteri din Germania și are 1148 de metri adâncime și 19,2 km lungime.

Istoria bicicletelor, în imagini

Freerider.ro ne prezintă istoria bicicletelor, în imagini de arhivă, vechi de peste 100 de ani. Știați că, în 1885, S. T. Hachenberger a încercat să inventeze bicicleta care să circule pe sârmă, de-a lungul stâlpilor de telegraf?

Victorie de Cupă Mondială pe un Specialized Demo 8

Troy Brosnan a obținut prima sa victorie de Cupă Mondială la Fort William, pe o bicicletă Specialized Demo 8 cu roți de 27.5 inch, cu suspensie RockShox și cu transmisie SRAM X01 DH.

Dezbatere publică

Pe pagina Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice a fost postat anunțul de dezbatere publică a Hotărârii de Guvern cu privire la înființarea Parcului Natural Văcărești.

 

4a   Citește și: Backtracker a inventat radarul pentru biciclete

 

4b   Citește și: A fost inventat cel mai solid sistem antifurt pentru biciclete

 

4c   Citește și: Cardul Biciclistului: un card de reduceri pe care îl reîncarci pedalând

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*