Există șanse ca Centrul de Agrement din Poiana Brașov să fie gata până la sfârșitul anului 2015. Lucrările au fost reluate, după ce, în primăvara anului trecut, constructorul inițial a intrat în insolvență.

Noul constructor al Centrului de Agrement din Poiana Brașov este compania Energoconstruct din Zărnești, înlocuitorul firmei Valve din Brăila, care a intrat în insolvență. Investiția în valoare de 10 milioane de euro va fi plasată la baza pârtiei de schi Bradu, în spatele complexului Capra Neagră. Până în acest moment, s-a reușit finalizarea a 30% din totalul construcției, potrivit adevarul.ro.

„Este unul dintre proiectele importante pentru Braşov, care vizează crearea de spaţii de agrement în Poiană. Dezvoltarea staţiunii este una dintre priorităţi, iar aceasta cuprinde toate aspectele, de la infrastructura pentru schi, crearea de locuri de parcare, până la acest centru“, a declarat George Scripcaru, primarul Brașovului.

Ce puteți practica la Centrul de Agrement din Poiana Brașov

În Parcul de agrement din Poiana Brașov puteți practica diferite activități precum: zborul cu paranta, plimbarea cu snowmobilul sau ATV-ul, sesiuni de paintball sau datul cu tiroliana.

Centrul de Agrement va dispune de piste de skateboard, biciclete și pârtii de sănii și bob pe o suprafață de aproximativ 13.000 de metri pătrați. În interiorul construcției va fi amplasat un club de bowling cu opt piste profesionale, unde vor putea încăpea până la 180 de persoane. Turiștii se pot relaxa jucând biliard, minigolf sau pot simula o urcare pe munte într-o sală de cățărare de 250 de metri pătrați. Veți putea alege între trei grade de dificultate și puteți escalada împreună cu maxim zece persoane simultan.

Nici cei mici nu au fost uitați. Primăvara și vara, copiii se vor putea juca în parcuri special amenajate. Pentru ei vor fi pregătite două piste de minibowling, mese de minihockey,  minifotbal sau minibasket, jocuri electrice – electronice și simulatoare. Pentru cei care doresc doar să discute și să se relaxeze va exista un spațiu amenajat cu fotolii, mese și scaune.

Citește și: FOTO: Viitorul arată bine în Colibița – domeniu schiabil și centru nautic

Citește și: 10.000 de metri pătrați în plus pentru Transalpina Ski Resort

Citește și: VIDEO. Resuscitarea zonei Fantomă: Pasul Vâlcan are pârtie pe un drum județean

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*