Cea de-a treia etapă a Runsilvania Tour 2014 se apropie în pas alergător. Runsilvania Wild Race, ajunsă la a III-a ediție, va avea startul pe 16 august, în zona cascadei Vălul Miresei, Răchiţele, Munții Apuseni. Organizatorii anunță că traseul va fi tehnic, dar superb, cu treceri pe lângă cascadă, prin albia râului, prin peşteri şi grote, poduri şi porţiuni asigurate cu lanţuri şi corzi fixe.

Runsilvania Wild Race

Participanții au putut alege între secțiunea Profesioniști, cu un traseu de 23 de km, și secțiunea Hobby, cu un traseu de 7,3 km. Rezultatele pe care concurenții le vor obţine la această cursă se vor aduna la punctele din clasamentul general al turneului. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial Runsilvania.

Pentru Runsilvania Wild Race, traseele pornesc din apropierea cascadei Vălul Miresei (Răchiţele) şi ajung deasupra Pietrelor Albe, la est de Vârfuraşul şi Vlădeasa (Profesionişti) şi pe sub Vf. Lespezi (Hobby).

”Traseele au fost special alese şi amenajate pentru a include pe lânga alergare, pante abrupte, pasaje de căţărare uşoară, traversari pe poduri improvizate, treceri prin grote, urcări pe pasaje asigurate cu lanţuri sau corzi”, susțin organizatorii.

Despre Runsilvania Tour 2014 

Runsilvania Tour 2014 conţine patru concursuri de alergare montană, în patru locaţii diferite, din trei judeţe ale Transilvaniei, astfel:

Runsilvania Night Race, 3 mai 2014, în munţii Trascău, a avut particularitatea unui concurs de alergare montană pe timp de noapte. Secţiunile de concurs au fost Profesionişti – 21.5 km şi Hobby – 7 km.

Runsilvania Sky Run, 5 iulie 2014, în Munţii Rodnei. Traseul a măsurat 26 km la secţiunea Profesionişti şi 16 km la secțiunea Hobby. Începătorii s-au bucurat de un traseu de 7 km.

Runsilvania Wild Race, 16 august 2014, în Muntii Apuseni. Traseele măsoară 23 km la Profesionişti şi 7 km la Hobby.

Făget Tour, 28 septembrie 2014, în Pădurea Făget din Cluj-Napoca. Secţiunile sunt de asemenea Profesionişti – 21.5 km şi Hobby – 7 km.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*