Secția Universitară Cluj a Clubului Alpin Român deschide, luni, 3 martie, stagiunea de primăvară a proiecțiilor de imagini din munți.

Stagiunea debutează cu proiecția „Africa – Kilimanjaro și Mount Kenya„, prezantată de alpinistul Cosmin Andron, inclus, recent, pe listele pentru Pioletul de Aur 2014.

Proiecțiile au loc în fiecare seară de luni, de la ora 20, la Casa TIFF, Str.Universitatii nr. 6 din Cluj Napoca.

Programul „Stagiunii de primăvară” a proiecțiilor:

Luni 10 martie: GRECIA, DINCOLO DE PLAJE. Imagini din doua masive montane (Olimp si Pindus), doua insule (Santorini, Naxos) și doua zone istorice ale Greciei (Meteora si Zagoria).

Luni17 martie: PRIN TRECATORI DIN ALPI. Imagini culese de pe 30 de șosele care traversează Alpii, printre care: Grand si Petit Saint Bernard, San Bernardino, San Gottardo, Simplon, Furka, Grimsel, Bernina, doua fiind cele mai înalte din Alpi: Col de l’Iseran 2.770 m si Stelvio/ Stilfsersjoch- 2.756 m

Luni 24 martie: PE VALURI DE GRANIT – 4 zile în Alpii Engadini, la granița dintre Italia și Elveția, în zona Vârfurilor Badile și Cengalo, un paradis al cățăratului pe granit.

Luni 31 martie: PE PODIUMUL ALPILOR – imagini din ascensiuni pe primele trei vârfuri ale Alpilor: Dom– 4.545 m, Monte Rosa -4.632m și Mont Blanc – 4.810 m.

Conform Clubului Alpin Român, vor urma si alte proiectii de imagini realizate în Carpati, Alpi, America de Sud sau Asia. Detaliile vor fi anunțate pe site-ul carclujuniv.org.

 

Citește și: 10 sfaturi pentru hiking pe timp de iarnă

Citește și: Doi alpiniști români, nominalizați, în premieră, la Pioletul de Aur

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*