Veste bună pentru doamne și domnișoare! Pe 8 martie, toate femeile se pot bucura de o plimbare cu telegondola, la jumătate de preț, dar și de oferte ale unităților cazare.

Reprezentanții Transport Urban Sinaia au anunțat că, de ziua femeii, doamnele și domnișoarele vor beneficia de oferte de preț la plimbările cu instalațiile de transport pe cablu. Ele vor avea o reducere de 50% a skipass-ului pentru o zi.

În sezonul 2014 – 2015 , prețurile la skipass-uri sunt: pentru o zi, prețul este 140 de lei pentru adulți și 100 de lei pentru copii. Cine dorește să își achiziționeze un skipass pentru două zile, plătește 265 de lei, pentru trei zile achită 385 de lei, iar pentru patru și cinci zile, skipass-ul costă 480 de lei, respectiv 560 de lei. Pe 8 martie, femeile vor cumpăra skipass-ul la prețul de 70 de lei. Pentru a obține oferta, accesați pagina de facebook Telegondola Sinaia.

Oferte unități de cazare

Pe lângă transportul cu telecabina la jumătate de preț, femeile pot beneficia și de pachete turistice organizate de către proprietarii anumitor unități de cazare.

În Sinaia, câteva dintre hotelurile care sărbătoresc ziua femeii sunt Hotel Green Palace, Hotel Rina și Hotel Marea Neagră, potrivit republicanul.ro.

Hotelul Green Palace are trei stele și vă oferă în perioada 6 – 8 martie un pachet turistic deosebit. În prețul de 400 de lei vă puteți achiziționa o cameră dublă, veți beneficia de două nopți de cazare, mic dejun, o ședință la saună și jacuzzi, dar și un cadou oferit din partea hotelului pentru fiecare femeie care intră în acest hotel.

Hotelul Marea Neagră  are trei stele și sărbătorește Ziua femeii printr-un sejur de neuitat. Pentru pachetul  de 2 nopți/3 zile plătiți 300 de lei, preț care include cazarea într-o cameră dublă, mic dejun inclus, internet wireless, dar și un voucher care oferă discount de 25% la skipass-ul telerific, acceptat pe pârtiile din Sinaia, Bușteni și Predeal, în afară de programul de nocturnă. Tariful conține și taxele de stațiune.

Hotelul Rina le oferă ocazia reprezentantelor sexului frumos să sărbătorească 8 martie într-un cadru ambiental cu muzică bună. Pentru 59 de lei de persoană, beneficiați de o cină specială cu muzică live. Dacă doriți să vă cazați la Hotel Rina, o noapte în cameră sublă cu mic dejun inclus costă 50 de lei de persoană.

Nici Bușteniul nu se lasă mai prejos în privința ofertelor de Ziua Femeii. Hotelul Iri oferă în prețul de 75 de lei de persoană un sejur de cel puțin două nopți de cazare, Wi-Fi gratuit în cameră și lobby, posibilitatea de a face grătar cu lemne de foc, acces la parcare supravegheată video gratuită, cu o capacitate de 25 de autoturisme și taxele de stațiune și salvamont incluse.

Villa Ermitage, situată la poalele Caraimanului a pregătit pentru doamne și domnișoare un minisejur de două zile care costă 250 de lei de persoană. În acest preț beneficiați de cazare în cameră dublă, mic dejun continental inclus, o cină specială cu băutură inclusă pentru două persoane și multe surprize și răsfățuri pentru sărbătorite.

Așadar, doamnele și domnișoarele sunt așteptate să sărbătorească 8 martie la munte, alături de persoanele dragi.

Citește și: Sinaia, construită după modelul Monte Carlo. În 2015, telegondolă între Cota 1.400 și Cota 2.000

Citește și: Zona Șureanu, comparată de turiști cu stațiuni din Austria sau Germania

Citește și: Preţuri derizorii. Unde este de trei ori mai ieftin să schiezi decât pe Valea Prahovei

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*