Pe 3 decembrie 2014 va avea loc cursa MTB a anului. Competiția ”Munga”, cu o singură etapă de 1.000 de km (ați citit bine!), va avea loc în Africa de Sud, iar câștigătorii vor primi premii în valoare de 1 milion de dolari (și aici ați citit bine).

Munga este considerată ca fiind cea mai dură competiție de mountain biking din lume, conform celor de la Bike Radar, iar concurenții, care nu vor beneficia de asistență tehnică și medicală, vor suporta temperaturi de până la 40 de grade Celsius în miezul zilei.

Participanții vor concura în echipe de câte doi și vor plăti, la înscriere, 10.000 de dolari. Pentru cei cu tendoane de oțel și o rezistență incredibilă la efortul de anduranță ar putea fi afacerea vieții.

Câștigătorii vor primi 750.000 de dolari, cei de pe locul doi vor primi 100.000 de dolari, iar cei de pe trapta a treia a podiumului vor primi 50.000 de dolari. În plus, toți ceilalți concurenți vor participa la o loterie prin care ar putea avea norocul de a câștiga cei 100.000 de dolari rămași.

7a   Citește și: West Bike Tour 2014, un campionat MTB regional cu 9 etape

7b   Citește și: MTB vs. BMX vs. Fixed Gear vs. Cursieră. Care bicicletă este mai rapidă în pantă?

7c   Citește și: Cine e de vină când se strică bicicleta

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*