FOTO. „Vânătorul Căii Lactee”: Fotograful care vrea să doarmă numai sub cerul Munților Tatra

În timp ce unii preferă comoditatea patul de acasă, fotograful slovac Simon Trnka ar da toate bogățiile din lume să poată dormi, în fiecare seară, sub cerul Munților Tatra.

Simon Trnka este un fotograf slovac, care se confruntă cu probleme de somn, după cum el însuși a spus pentru Bored Panda. Astfel că, pentru a-și „trata” problemele, își ia sacul de dormit și merge în drumeții, în Munții Tatra, unde admiră apusul, răsăritul și uimitoarea Calea Lactee.

Simon Trnka și-a început aventura în ianuarie 2015 și de atunci își încântă prietenii virtuali cu fotografii deosebite. Slovacul de 27 de ani spune despre el că „se bucură de viață” alături de un Nikon D750, câțiva prieteni și sacul său de dormit. Mai mult, Simon adaugă faptul că adormitul sub cerul liber este o activitate care îl definește, iar pentru el, adevăratele apusuri sau răsărituri sunt cele pe care le întâmpină pe crestele munților.

„Sunt un vânător al Căii Lactee, pentru că a privi Calea Lactee e cea mai frumoasă parte din aventurile mele montane”, a spus fotograful pe Instagram.

Mai multe imagini găsiți pe Simon Trnka PhotoAdventures.

Citește și: FOTO. 6 zile în Dolomiții Italieni

Citește și: FOTO: Munții din 20 de țări, printre care și România, fotografiați de un polonez

Citește și: Destinații de vacanță: cinci sate de munte de poveste

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*