Pe site-ul oficial al celor de la Kona a început numărătoarea inversă până la lansarea oficială a modelelor pentru 2015. Până luni mai sunt doar câteva zile, însă știm, deja, cu ce vor defila pe piață.

Noul model Process 167 va veni cu roți de 26 inch și va putea fi folosită pentru downhill/freeride. Geometria cu țevi chainstay de 415 mm, suspensia RockShox Lyrik DH RC2DH Solo Air de 170 mm și unghiul furcii Lyrik de 65 de grade transformă noul model în jucăria perfectă, conform celor de la Bikeradar. Alte detalii? Transmisia Sram X01, frânele Avid Guide, tija de șa KS Lev și jantele Frequency i25 o propulsează la prețul de aproape 5.000 de dolari.

Kona Process 134 SE se adresează, în schimb, persoanelor de la categoria pană. Dimensiunile și greutatea sunt mai mici decât cele ale modelului 167. Cu toate acestea, bicicleta va fi disponibilă cu trei dimensiuni de cadru, de la XS la M, conform enduro-mtb.com. Prețul? 3.999 de dolari.

Kona Precept 200 e mai ieftină: va costa 3.000 de dolari, va avea roți de 26 inch și un unghi al furcii de 64 de grade. Noul model pare construit pentru un preț final accesibil (nu neapărat românilor): jante Sun MTX, transmisie Sram X7, furcă Domain și frâne Code R4.

Cum arată cele trei modele de biciclete despre care am vorbit mai sus:

Kona Precept 200
3 articol(e) « de 3 »

 

   Citește și: Skylock: antifurtul minune, cu alimentare solară și conectare la smartphone

 

   Citește și: Prima bicicletă cu Inner Drive System va apărea, în curând, pe piață

 

   Citește și: VIDEO. Cât de periculos este mountain biking-ul

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*