FOTO FASCINANTE. Munții din valuri, surprinși în imagini uluitoare

Fotograful australian Ray Collins are o pasiune neobișnuită: el reușește să surprindă valurile mării, însă nu oricum, ci în așa fel încât acestea să arate ca niște munți înspumați.

Ray și-a descoperit pasiunea de a fotografia marea încă din anul 2007, când și-a cumpărat prima cameră foto. A început prin a-și fotografia prietenii atunci când practicau surf. Cariera sa de fotograf a evoluat repede, ajungând să lucreze pentru firme precum Apple, Nikon, United Airlines, Isuzu, Qantas, Patagonia, National Geographic și Red Bull.

Fotograful australian reușește să înghețe în cadre spectaculoase relația care se formează între mare și lumină, creând „munți de ape”. Artistul mărturisește că „se simte mai degrabă ca acasă atunci când plutește pe apa sărată cu camera sa, față de orice alt loc de pe pământ”, conform Bored Panda.

Fotografiile lui Ray Collins pot fi văzute în reviste despre surf, artă, lifestyle sau sport din toată lumea. Sunt expuse în mod regulat în galerii și muzee din SUA, Europa, Marea Britanie și Australia. Artistul a câștigat și numeroase premii cu fotografiile sale, potrivit site-ului său personal, iar imaginile din GALERIA FOTO de mai sus sunt fascinante.

Citește și: 20 de fotografii fascinante care o să te facă să mergi, din nou, pe munte

Citește și: VIDEO. Premieră: Au apărut imagini Google Street View de pe Himalaya

Citește și: FOTO. Un fotograf polonez și-a descoperit pasiunea pentru dormitul în cort în Munții Rodnei

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*