Iubitorii de schi au ocazia de a petrece o noapte de neuitat, la aproape 2.700 de metri altitudine, într-o telecabină transformată în hotel de lux, în Courchevel, Franța.

Camera neobișnuită de hotel este oferită, însă, pentru o singură noapte, mai exact, pentru 6 martie, prin concurs. Unitatea de cazare vine la pachet cu o plimbare cu snowmobilul, masă tradițională și vin fiert.

”Suntem bucuroși să oferim o experiență unică a muntelui, iar câștigătorii vor descoperi Courchevel dintr-o altă perspectivă”, a declarat Adeline Roux, director al Courchevel Tourism.

Cum și cui se oferă ”hotelul suspendat”?

Airbnb a lansat o competiție de compuneri, în care doritorii trebuie să scrie motivele pentru care vor să petreacă o noapte în telecabina Saulire. Textele trebuie să fie trimise până la data de 26 februarie. Câștigătorul sau câștigătoarea celui mai bun text va putea să se cazeze în telecabina-hotel pe 6 martie, alături de trei invitați pe care și-i va alege, potrivit Daily Mail.

Camera va fi amenajată pe loc, în decurs de câteva ore, după ce se va încheia ziua de schi. În acest timp, norocoșii vor bea vin fiert și vor degusta brânzeturi specifice zonei.

Ideea hotelului-telecabină

Ideea firmei AirBNB de a scoate la concurs o astfel de oportunitate de cazare vine chiar de la turiștii care își plănuiesc vacanțele cu ajutorul companiei.

”Călătorii care aleg Airbnb sunt, mai degrabă, în căutare de experiențe noi, nu de simple locuri de cazare. Această noapte (6 martie – n.r.), petrecută într-un cadru maiestuos și neașteptat (…) va rămâne în aminitirea celor patru câștigători pentru totdeauna”, a declarat James McClure, General Manager Airbnb pentru Marea Britanie și Irlanda.

De fapt, hotelul-telecabină face pare dintr-o campanie a firmei, Airbnb’s ”A Night At”, în care turiștii își pot petrece nopțile în locuri inedite din întreaga lume. Din aceeași inițiativă au fost oferite locuri de cazare în Galeria Lafayette din Paris, într-un magazin IKEA din Australia, într-un avion KLM din Amsterdam, și într-o librărie din Marea Britanie.

Mai jos aveți câteva imagini cu hotelul-suspendat:

Foto: Daily Mail
7 articol(e) « de 7 »

Citește și: Hotelul de gheață de la Bâlea-Lac, în topul celor mai frumoase din lume

Citește și: FOTO. Campingul de lux, o alternativă la hotelurile de patru stele

Citește și: Cabana Rarău, modernizată în stil tirolez

 

Comments

comments

2 Responses

  1. marin mihaela

    IMI PLAC EXPERIENTELE INEDITE SI DESI AM FOBIE DE INALTIMI AS VREA SA IMI INVING ACEASTA TEAMA . LOCUL ARATA SPECTACULOS .

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*