Iarna și-a intrat în drepturi, potecile montane s-au înzăpezit, iar schiurile și plăcile abia așteaptă să fie ceruite. În curând vom împodobi bradul și vom parfuma curtea sau scara blocului cu miros de sarmale și caltaboș. Iar cireașa de pe ”cort” vine în Ajunul Crăciunului, când Moșul ne aduce cadourile mult dorite, în funcție de cât de cuminți am fost în timpul anului și, pentru munțomani, cu câtă pasiune am străbătut cărările de munte.

Dar tu de când nu i-ai mai scris Moșului? Crezi că nu mai ai vârsta potrivită sau că tehnologia a evoluat prea mult ca să mai trimiți scrisori? Avem o propunere pentru tine!

Pune-ți un creion după ureche și fă-ți curaj! Scrie-i Moșului on-line în versuri, cu metafore sau simplu! Spune-i că ai fost un montaniard împătimit și anul acesta, că ai urcat potecile montane cu prietenii cei mai dragi și ai adunat amintiri frumoase. Scrie-i sincer sau cu mult umor ce dorești să-ți aducă anul acesta! Apoi trimite-ne scrisoarea pe adresa de e-mail concurs@maiaoutdoor.ro sau în mesaj privat pe pagina de Facebook MaiaOutdoor și noi i-o înmânăm Moșului. Nu promitem că vei primi ce îi ceri, dar până verifică Moșul dacă ai fost cuminte, Maia Outdoor îți oferă un premiu care să facă așteptarea mai ușoară.

Dacă ne trimiți scrisoarea, iată cu ce ne-am gândit să te bucurăm printr-o tragere la sorți:

• Premiul I – Rucsac Vango Transalp 40L (vezi AICI)
• Premiul II – Colţari Ice Traction Climbing Technology 2014 (vezi AICI)
• Premiul III – Ochelari de soare Goggle T560-1 AYURA (vezi AICI)

Te-am convins, deci, să îi scrii Moșului? Nu uita că scrisoarea ta trebuie să conţină minimum 200 de cuvinte (aproximativ jumătate de pagină), numele și prenumele tău, un număr de telefon, dar și adresa la care dorești să-ți livrăm premiul, în cazul în care îți surâde norocul la tragerea la sorți. Regulamentul integral îl găsești AICI. Concursul se desfășoară între 2 ṣi 21 decembrie, iar extragerea câṣtigătorilor va fi în data de 22 decembrie 2014.

Repejor la scris, primul curierat către Moș Crăciun pleacă astăzi!

Maia Outdoor are în spate o echipă la fel de pasionată de activităţi outdoor ca şi tine, de aceea va şti întotdeauna să vină în întampinarea nevoilor tale prin produse de înaltă calitate şi performanță, în care să te simţi confortabil şi în siguraţă, indiferent de activităţile pe care vei dori să le practici. Să fim activi pentru noi nu înseamnă expediții sau alpinism în cei mai înalți munți din lume. Pentru noi o drumeţie, o plimbare, o partidă de pescuit sau poate o tură scurtă cu rolele reprezintă modul ideal de a ne bucura de aer curat şi de prieteni. Din vârf de munte în parcul din cartier, de pe ghețar şi până la grădina din curte, în orice loc ales Maia Outdoor vă ajută să vă bucurați de aventură în aer liber. Este uşor. Doar deschide uşa şi alege să fii activ!

Comments

comments

2 Responses

  1. ioan joldes timisoara

    Mosule ce sa iti zic de mine, caci sunt un pui de mot si am ajuns la Timisoara,str. BUREBISTA NR 12 ap 21 unde am avut un accident si era sa imi pierd un picior. Dupa vindecare am inceput sa cutreier muntii in lung si in lat, dandu-mi seama ce pierdeam daca nu mai puteam sa ii urc. Ce am vazut si cate am vazut , se poate vedea pe pagina mea de facebook unde am postate peste 22.000 de poze si am avut peste 600 de videoclipuri postate, dar facebookul mi le-a sters si mai sunt peste 300 acum. A! Ce sa va mai spun ca am un grup pe care l-am format eu, eu fiind primul membru in grup, fiind si administrator, el se numeste =DRUMETII MONTANE= si are ca membrii un numar de 8364 de persoane…… A! ca mai sunt si ca administrator la ROMANIE, PLAI DE VIS….nude postez pe unde am umblat si imbucur pe cei ce sunt plecati din tara cu poze si imagini din ROMANIA, tara mea si a voastra, asta este o alta activitate de a mea. Nu merit eu cadou de la mosu, caci si eu sunt tot un mos batran de 64 de ani si pe 13.01 2915, fac 65, dar am vrut sa iti aduc la cunostinta cum ca si eu exist si ma semnez cu porecla de MOTU.

    Răspunde
  2. visan gabriela

    draga mosule , asa este nu ti-am mai scris de mult. desi am imbatranit aproape, in suflet tot un copil mic si sfios sunt. si neincrezator …si doritor..si un pic alintat….din toate minunatiile de pe pamant mie imi place cel mai mult sa ascult natura – sa ma asez pe un petecut de pamant, indiferent de sezon, si sa ascult: copacii, florile,muntii, cerul . e drept ca uneori simti ca-ti pocnesc urechile de atata tacere …dar daca ai invatat de mititel sa asculti vei auzi. si mi te inchipui si pe tine asezandu-te alaturi si toti renii pe langa noi , cuminti, si auzim impreuna cum saruta brazii primii fulgi de nea pe la 1000 m altitudine , pe la borsec de exemplu…cand pleci imi vei lasa un rucsac pentru ca sa am unde sa pun o patura cand mai vin la munte. caci am imbatranit, putin, si mi se face frig mai usor.eu iti voi da un fursec de ciocolata si o gura de cafea din ceasca mea. cel mai frumos craciun, ever!

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*