Dacă îți place să alergi printre copaci și pe potecile accidentate, atunci avem o competiție de trail running pe măsura pasiunii tale.

Oferim trei înscrieri gratuite la VLC TrailRun (câte o înscriere pentru fiecare probă), ce se va desfășura în ziua de 26 iulie, în zona turistică Voineasa-Malaia, județul Vâlcea.

Ce trebuie să faci pentru a-ți câștiga locul în competiție?

1. Să dai like la pagina noastră de Facebook;

2. Să dai like la pagina de Facebook VLC Mountain Sports;

3. Să ne spui, într-un comentariu la postarea de pe Facebook, de ce îți place trail running-ul, alături de proba la care vrei să participi.

Participanții ale căror comentarii vor primi cele mai multe like-uri, vor intra în posesia premiilor.

Concursul se încheie marți, ora 18.00.

VLC TrailRun are trei probe, cu trasee diferite ca lungime și diferență de nivel: Ciungetu 10 (distanță de alergare este de 10 kilometri, iar diferență de nivel este de 650 de metri), Latorița 21 (distanță de alergare este de 21 de kilometri, iar diferența de nivel este de 1.350 de metri) și Petrimanu 56 (distanța de alergare este de 56 de kilometri, cu o diferență de nivel de 2.850 de metri).

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi AICI sau pe site-ul celor de la VLC Mountain Sports.

Comments

comments

3 Responses

  1. Viezuran Sinela

    Alergarea pe munte e altceva decat alergarea pe teren plat. Este diversitate, urci, mergi pe creste apoi cobori, ocazie cu care iti incanti ochii cu frumusetile muntelui. Este o activitate mai solicitanta dar frumoasa, care iti satisfactie maxima atunci cand ajungi la finis dupa parcurgerea unor diferente de nivel considerabile. Concursul pentru care optez este: Latorita 21 km.

    Răspunde
  2. Viezuran Sinela

    Alergarea montana este un alt tip de alergare care pe mine ma elibereaza si ma incarca cu foarte multa energie pozitiva, imi da o stare de spirit deosebita. Este diversitate pe munte: urci, cobori, alergi pe creste si in tot acest timp iti incanti ochii cu frumusetile muntelui. E extraordinar ce traiesti cand ajungi la finish-ul unui traseu de alergare montana dupa ce ai strabatut diferente de nivel considerabile. Alergarea pe munte este o continua provocare! Traseul pentru care vreau sa ma inscriu in concurs este Latorita 21 Km

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*