Compania Apple a anunțat, la începutul lunii sptembrie, lansarea ceasului sport în 2015.

Apple Watch Sport este descris de compania americană ca fiind ”partenerul tău de fitness inteligent și sănătos”. Nu doar că îți numără pașii, dar îți spune că e timpul să te ridici de pe scaun dacă ai stat prea mult, îți măsoară ritmul cardiac și sincronizează toate datele cu iPhone-ul tău.

Cicliștii se pot bucura de o aplicație care le este dedicată. Dacă este conectat la smartphone, va măsura distanța cu ajutorul GPS-ului, îți va afișa harta traseului și îți oferă cam aceleași avantaje de care te bucuri, acum, de pe urma aplicației Strava.

Ecranul va fi protejat de o carcasă transparentă de tip Ion-X, iar culorile disponibile vor fi alb, negru, albastru, verde și roz.

Mai mult decât atât, Apple Watch Sport ”va putea folosi ceea ce a învățat despre modul în care te miști pentru a sugera noi scopuri zilnice și pentru a te încuraja să le atingi. Astfel, vei avea o zi mai bună și o viață mai sănătoasă”, spun cei de la Apple.

Ceasul sport va fi cel mai ieftin model din gama Apple Watch și va costa 350 de dolari. Cu toate acestea, pentru piața din România, Apple Watch Sport va fi catalogat drept un produs premium.

 

   Citește și: Timex Ironman One GPS+: ceasul-minune pentru alergători și cicliști

 

   Citește și: TOP 5: Cele mai bune căști pentru alergători

 

   Citește și: TOP 5: Aplicații pentru drumeții montane

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*