Ne aflăm în perioada în care marile branduri de biciclete își lansează noile modele pentru anul viitor. Nici Giant nu face excepție și a anunțat, deja, noutățile pentru 2015.

La fel ca în 2014, Giant plusează cu roțile de 27,5 inch (650b) ca primă opțiune și oferă mai puține biciclete de 29 în anul care urmează. În plus, toate modelele de top sunt dotate cu un groupset-uri de 11 viteze SRAM XX1 și X01 și cu frâne Guide de la SRAM.

Modelele Trance, Anthem și XTC, îmbunătățite în 2014, sunt aproape neschimbate.

Anthem SX este o bicicletă full-suspension cu un cadru ușor, cu o furcă de 120 mm și cu Maestro Suspension de 100 mm în partea din spate. Modelul cu pedalierul PowerCore pentru rigiditate maximă este ideal pentru cursele tehnice XC.

Pasionații de biciclete vor avea la dispoziție două versiuni Anthem SX. Modelul cu cadru din aluminiu va costa 3.000 de dolari și va fi dotat cu suspensii Fox și componente Shimano SLX și XT. Totodată, Anthem Advanced 27.5 SX va costa 5.575 dolari, va avea o greutate de 11,3 kg, componente SRAM X01 și o furcă RockShox Revelation.

În plus, în paleta de opțiuni oferită de Giant există și modelul Stance 27.5, care costă 1.450 de dolari și are cadrul de aluminiu, o cursă a suspensiei de 120 mm și un design cu un singur pivot. La acest preț, bicicleta vine cu o furcă RockShox 30 Gold și componente Shimano Alivio cu 27 de viteze.

 

   Citește și: Skylock: antifurtul minune, cu alimentare solară și conectare la smartphone

 

   Citește și: Prima bicicletă cu Inner Drive System va apărea, în curând, pe piață

 

   Citește și: VIDEO. Cât de periculos este mountain biking-ul

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*