Weekend-ul vine, ca de obicei, cu mountain biking. Punctul forte al competițiilor din următoarele zile pare vremea bună.

Moneasa Mountainbike Maraton

Ai nevoie de o stare bună de sănătate, de absența mahmurelii și de un nivel minim de antrenament. Cu cele trei ingrediente pe cadru, pasionații de MTB pot participa la Moneasa Mountainbike Maraton, care va avea loc sâmbătă, în stațiunea Monseasa din județul Arad. Atenție: organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentările sau pagubele cauzate de eventuale anulări sau modificări ale traseelor care pot apărea în timpul desfășurării evenimentului. În plus, traseele sunt neamenajate și neprotejate. Mai multe detalii, AICI.

Cupa Concordia

Cupa Concordia este cea de-a IV-a etapă a campionatului West Bike Tour 2014 și va avea loc duminică la Tapia, județul Timiș. Categoriile la care vă puteți înscrie sunt următoarele: Elite Open (18+), 14-17 ani Open, 18-29 ani (masculin/feminin), 30-39 ani (masculin/feminin), 40+ ani (masculin/feminin). Traseul va avea o distanță de 5,5 km, însă, în funcție de categorie, participanții vor parcurge un anumit număr de tururi, astfel: Elite Open – 4 tururi, 14-18 Open – 2 tururi, 18-29, 30-39 , 40+ (masculin si feminin) – 3 tururi. Detalii, AICI.

 

10aCitește și: VIDEO. Backflip la 20 de metri înălțime. O evoluție extremă pe marginea prăpastiei

 

16bCitește și: 7 biciclete de munte, lansate de Skoda

 

16cCitește și: VIDEO. Un mountain biker, lovit puternic de o antilopă în deșert, în timpul unei competiții

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*