FOTO. Căsuța din copac: Cazare de lux pentru iubitorii de munte

Toți copiii și-au dorit, la un moment dat, să locuiască într-o căsuță construită în copac. Adulții care iubesc muntele și care nu și-au împlinit acest vis o pot face acum.

Pentru turiștii care își doresc o cazare la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat, Complexul Harmonie din Predeal ar putea fi exact ceea ce căutați. Casele din copac sunt situate în apropierea Cabanei Trei Brazi, de unde puteți admira Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului și Pârâul Rece.

Complexul Harmonie este alcătuit din patru vile ecologice construite din bușteni, trei case în copac și Observator. Designul caselor este unul simplu și îmbină stilul clasic cu cel modern și cel rustic. Vilele sunt construite din lemn cald și piatră naturală, astfel că natura vă este alături la fiecare pas. Scopul acestor construcții este ca turiștii „să se reîntoască în și către natură.”

Structura vilelor

Una dintre vile este situată lângă pădure și poate caza până la 10 persoane. Este alcătuită din două apartamente și trei camere, care sunt dotate cu cele mai bune condiții. Apartamentele și camerele au vedere direct către munți prin terase exterioare.

A doua vilă este de 6 persoane și este alcătuită dintr-un apartament și două camere. Una dintre camere are pat din lemn natural de mesteacăn, în timp ce cealaltă vă oferă un pat baldachin din fier forjat și șemineu. La etaj vă puteți relaxa la o masă de jocuri sau la un separeu cu saltea.

Cea de-a treia vilă este destinată în mare parte cuplurilor, deoarece aici se pot caza doar două persoane. Așadar, dacă vă doriți o escapadă romantică la munte în doi de unde puteți vedea o priveliște superbă către Munții Bucegi și Pârâul Rece, aici este locul potrivit.

Ce zic turiștii care au vizitat căsuțele?

Turiștii care au vizitat Complexul Harmonie sunt extrem de încântați și promit că vor reveni. „Un loc deosebit unde am petrecut câteva zile ca în povești !!!”

„Când o vezi pe exterior parcă nici nu-ţi vine să intri. Pare ceva improvizat în mijlocul pădurii. Însă atunci când îi calci pragul, parcă te trezeşti într-un vis frumos. Blănuri de animale pe pereţi, trunchiuri de copaci, şemineu, jacuzzi cu vedere înspre crestele munţilor şi lumânărele peste tot. Cu toate elementele astea aveau 99% şanse să o dea în bară şi să iasă ceva kitschos. Însă nu e. După ce-am stat trei zile acolo pot să vă spun că fiecare lucru e gândit şi răzgândit până când a ieşit perfect“, a scris pe minicălătorii.ro o turistă din Bucureşti.

Prețurile sunt echivalentul celor de la un hotel de patru stele din stațiune, potrivit adevărul.ro. „Casele sunt suspendate în copaci, cea mai mare înălţime fiind de 5-6 metri. Aceste case se pot închiria cu 380 de lei pe noapte” a declarat Cristina Vasiliu, reprezentantul complexului Harmonie.

Citește și: TOP. 10 cabane montane pe care sigur le cunoști

Citește și: TOP 10 chilipiruri: Ce cabane montane poți cumpăra la prețuri accesibile

Citește și: Fundata, satul de munte cu cel mai curat aer din țară

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*