Black Friday se apropie cu pași repezi, însă perioada reducerilor a început deja. Dacă anul trecut unele magazine au devansat evenimentul cu o săptămână, calendarul de anul acesta pare și mai greu de înțeles. Prin urmare, ne-am gândit să le arătăm iubitorilor de sport și de activități montane care sunt magazinele care oferă cele mai importante reduceri la produsele care îi interesează.

Anul acesta, aproximativ 4,75 milioane de români doresc să cumpere produse de Black Friday, cu 1,3 milioane mai mulţi decât în 2013, iar primele trei categorii de produse vizate sunt electrocasnicele mici, televizoarele şi telefoanele mobile, potrivit unui studiu Millward Brown.

Asta nu înseamnă că iubitorii de munte nu au șansa de a achiziționa echipamente sportive și, mai ales, montane la prețuri reduse cu până la 75%.

Iată care sunt magazinele care oferă reduceri semnificative la echipamentele SPORTIVE și MONTANE:

Zuga.ro oferă, printre multe altele, foarte multe produse pentru drumeții, schi, snowboarding sau alergare, iar unele dintre ele beneficiază de reduceri de până la 75%.

Runningshop.ro s-au înscris și ei, de Black Friday, în competiția magazinelor care oferă reduceri substanțiale. Reducerile la anumite echipamente de alergare ajung până la 75%.

Nici cei de la Sport Addict nu se lasă mai prejos și promit reduceri de până la 70%.

 Citește și: Black Friday 2014. Reduceri de până la 70% pentru echipamentul de alergare. Însă cum alegem?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*