Au început înscrierile la RUNFEST 2014. Prin urmare, dacă ești gata de alergare, dar vrei să alternezi cărările montane cu potecile bătătorite din jurul Bucureștilor, poți opta pentru cea de-a doua ediție a evenimentului organizat de MPG, care va avea loc pe 20 septembrie, în Pădurea Băneasa.

Dupa ce, anul trecut, la startul acestei competitii s-au aliniat peste 600 de alergatori, organizatorii au pregătit, pentru ediția din 2014, mai multe variante de traseu, adaptate oricărui nivel de pregătire.

„Dorim sa atragem in mijocul naturii cat mai multi alergatori si, mai ales, sa incurajam familiile sa evadeze pentru cateva ore din spatiul urban si sa se bucure de frumusetea si racoarea padurii. La RUNFEST nu exista decat limita minima de varsta, respectiv 8 ani, asadar oricine este invitat sa se inscrie si sa vina la start, indiferent de nivelul de pregatire, incepator sau alergator cu experienta. Ramanem consecventi in a oferi oamenilor, indiferent de abilitatile sportive si gradul de pregatire, prilej de bucurie, facand sport, impreuna, pe trasee adaptate pentru fiecare”, a declarat președintele agenției de marketing sportiv MPG, Catalin Mocuta.

Cea de-a doua ediție a RUNFEST propune 8 curse de alergare in aer liber, pe trasee ce combină zonele de pădure cu cele de asfalt. Pentru copii si juniori, traseele vor fi special concepute și vor avea 2 kilometri și, respectiv, 5 kilometri. Cei care au inclus alergarea de anduranță în antrenamentul săptămânal și vor să parcurgă mai mulți kilometri în pădure, pot opta direct pentru categoria Individual Open. Aici se pot înscrie persoanele care au împlinit minimum 18 ani, iar concurenții au de ales între trei variante de traseu: 5 km, 10 km sau 15 km.

Totodată, organizatorii au pregătit pentru Ștafetă doua variante de concurs pe un singur traseu: 2 x 5 km sau 3 x 5 km. Părinții care vor să îți încurajeze copiii să alerge se pot înscrie împreună cu unul dintre aceștia la categoria Familie, unde vor avea de parcurs câte 5 kilometri fiecare.

Inscrierile la cea de a doua editie a RUNFEST sunt deschise si se fac exclusiv online pe site-ul oficial www.runfest.ro. În plus, dacă te înscrii în luna august, poți beneficia de oferte speciale.

Află  mai multe detalii despre eveniment, categorii de concurs, regulament, taxa de înscriere, kit de participare, program, concursuri și premii site-ul RUNFEST și de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

 

11a   Citește și: Trail running pentru începători. 7 sfaturi utile

 

11b   Citește și: Ce pericole te pândesc în timpul curselor de alergare montană și cum să le eviți

 

11c   Citește și: Cadavrele, folosite pentru inovație. Ce alte lucruri nu știai despre pantofii de alergare

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*