NN Asigurări de Viață a acoperit cheltuieli medicale și a plătit despăgubiri clienților de asigurări de sănătate în valoare totală de aproximativ 40 de milioane de euro din 2016 până în prezent. Clienții au beneficiat astfel de sprijin financiar real în situațiile acoperite de asigurarea lor și au putut accesa tratamentul sau intervențiile chirurgicale de care au avut nevoie fără grija cheltuielilor neplanificate. Un accident sau o problemă de sănătate pot însemna, pe lângă grija accesului la serviciile medicale de care este nevoie, și griji financiare pe fondul cheltuielilor neplanificate pe care multe familii din România nu le pot acoperi întotdeauna fără dificultăți.

România rămâne printre țările europene cu un deficit important de protecție, o familie având nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus față de resursele financiare disponibile pentru a putea acoperi cheltuielile într-o situație neprevăzută și a-și menține nivelul de trai, arată datele UNSAR. O asigurare de sănătate contribuie la reducerea deficitului, acoperind cheltuielile medicale sau oferind clienților o sumă de bani pe care o pot folosi oricum au nevoie atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate.

„Sănătatea, starea de bine și siguranța financiară sunt cele mai importante pentru români când se gândesc la viitor, iar interesul pentru soluții financiare care să le ofere sprijin când se confruntă cu o problemă medicală confirmă nevoia lor de protecție. Soluțiile de asigurare ajută oamenii să se concentreze pe tratamentul de care au nevoie fără să se gândească la bani, fiind utile atât în cazul unor boli grave, cât și în situații medicale care pot să apară oricând în orice familie”, spune Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viață.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*