Portofoliul de soluții NN pentru protejarea sănătății include mai multe tipuri de asigurări și clauze suplimentare, cu acoperiri extinse, pliate pe nevoile diferite ale clienților, de la spitalizare și intervenții chirurgicale sau tratament în situația unor boli grave și până la despăgubiri pentru recuperare medicală sau în caz de invaliditate din accident. Mai exact, Asigurarea de Sănătate NN lansată în urmă cu 8 ani acoperă cheltuieli medicale de până la 100.000 de lei pe an când se întâmplă un accident sau când apare o boală și e nevoie de spitalizare sau de intervenții chirurgicale, sumă care crește cu 20.000 de lei după fiecare an în care nu a fost nevoie de asigurare, până la 200.000 de lei pe an.

Serviciile medicale în situațiile acoperite de asigurare pot fi accesate atât în rețeaua NN, care include peste 300 de spitale și clinici private de top din România și din străinătate, cât și în spitale din afara rețelei, inclusiv de stat. Asigurarea este îmbunătățită permanent, oferind din acest an un serviciu nou de telemedicină, extinderea acoperirii pentru copii, începând de la o lună, îmbunătățirea acoperirilor existente și noi beneficii în pachetele de prevenție. Asigurarea de Sănătate NN poate fi completată cu o asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe care oferă în plus până la 500.000 de lei, bani pe care clienții îi primesc în situațiile acoperite și pe care îi pot folosi oricum au nevoie, fără justificarea cheltuielilor.

NN Asigurări de Viață a acoperit cheltuieli medicale și a plătit despăgubiri clienților de asigurări de sănătate în valoare totală de aproximativ 40 de milioane de euro din 2016 până în prezent. Clienții au beneficiat astfel de sprijin financiar real în situațiile acoperite de asigurarea lor și au putut accesa tratamentul sau intervențiile chirurgicale de care au avut nevoie fără grija cheltuielilor neplanificate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*