Asociația „Om pe munte” vrea să recondiționeze o cabană din Moeciu, județul Brașov, și să o includă în circuitul turistic, însă nu poate da de urma proprietarului.

Membrii asociaţiei “Om pe munte” vor să ia cabana aflată pe Valea Peșterii în administrare pentru a o recondiționa și a o pune în circuitul turistic, însă nu reușesc să găsească proprietarul cabanei. În acest sens, montaniarzii au postat un anunț pe Facebook, sperând că vor da de urma proprietarului în online.

Anunțul a fost distribuit, până vineri dimineață, de peste 1.000 de utilizatori Facebook. Reacțiile nu au întârziat să apară, astfel că au fost vehiculate mai multe teorii cu privire la cine deține cabana: fie că proprietarul nu este de naționalitate română, fie că locuiești în București sau în Moeciu de Jos și deține mai multe cabane, dar nu se ocupă de nici una dintre ele, în timp ce presupuși proprietari au comentat că proprietatea nu este de vânzare. Adevărul pare a fi de acum la oficialitățile din Moeciu, către care asociația se va îndrepta la începutul anului viitor pentru un răspuns.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*