Vă sfătuim să vă faceți bagajele, pentru că weekend-ul vine la pachet cu alergare montană.

Cozia Mountain Run, în scop caritabil

Cozia Mountain Run va avea loc sâmbătă, 5 iulie, în Masivul Cozia. Organizat de Asociația Pegas Triatlon Club și de Asociația Club Sportiv RO Club Maraton, concursul de alergare montană se va desfășura în scop umanitar. Din fondurile strânse, organizatorii vor face posibilă participarea la Cozia Junior a unui grup de copii dintr-un centru social din județul Valcea și vor susține un program de eradicare a strabismului pentru copiii defavorizați social din același județ.

Participanții vor avea de ales între două trasee: traseul Stanisoara (21 km) și traseul Cozia (30 km). Ambele probe vor începe la ora 9:00. Mai multe detalii, pe site-ul oficial al concursului.

Runsilvania Sky Run

Tot sâmbătă va avea loc și Runsilvania Sky Run, a doua și cea mai lungă cursă din cadrul circuitului național Runsilvania Tour 2014. Competiția se va desfășura în Munții Rodnei și are trei trasee care vor purta concurenții pe trei vârfuri montane și pe lângă trei cascade. Startul și sosirea vor avea loc în localitatea Borșa din județul Maramureș, în centrul borșa Complex din zona Teleferic.

 

23a   Citește și: Patru alergători pe care ar trebui să-i urmărești pe Facebook

 

23b   Citește și: Tehnica respirației. Cum trebuie să respiri atunci când alergi

 

23c   Citește și: 9 alimente esențiale pentru alergători

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*