Indiferent dacă alergi pe asfalt sau pe potecile montane, aplicațiile pentru smartphone pot fi incredibil de utile. Nu doar că măsoară, prin GPS, câți kilometri ai alergat, ci oferă și o nenumărate informații despre traseul parcurs, despre alți alergători care au abordat aceeași potecă și despremodul în care au evoluat performanțele tale.

Paleta de opțiuni este mai variată ca oricând, așa că ne-am gândit să-ți prezentăm câteva opțiuni care ți-ar putea schimba modul în care abordezi alergarea.

Strava
Strava poate este vedeta aplicațiilor dedicate sportivilor. Se adresează atât alergătorilor, cât și cicliștilor, și poate fi considerată o adevărată rețea de socializare. Pe lângă informațiile pe care le oferă despre traseul ales de tine, Strava îți permite să compari performanțele tale cu ale altor alergători care au abordat același traseu și să concurezi cu ei, de la distanță, în intervale de timp alese de tine. Este o aplicație gratuită pentru iOS și Android. În plus, pentru Strava există Striver, varianta de Windows Phone. Este gratuită, dar interconectarea cu Strava e extra-feature şi costă 2.5€.
10 articol(e) « de 10 »

 

   Citește și: Care sunt alimentele cele mai bogate în carbohidrați, recomandate alergătorilor

 

   Citește și: Patru alergători pe care ar trebui să-i urmărești pe Facebook

 

   Citește și: Tehnica respirației. Cum trebuie să respiri atunci când alergi

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*