Indiferent că alergi pe potecile accidentate pentru relaxare sau că alergi pentru competiție, ultimul week-end din luna iulie vine cu o concurs de trail-running numai bun să-ți pună picioarele-n mișcare.

Evenimentul se numește VLC TrailRun și se va desfășura la data de 26 iulie, în zona turistică Voineasa-Maiala, din județul Vâlcea.

VLC TrailRun Ciungetu 10

Acesta este cel mai scurt dintre traseele de trail-running de la competiția VLC. Distanță de alergare este de 10 kilometri, iar diferență de nivel este de 650 de metri. Traseul este următorul: Sat Ciungetu – marcaj triunghi albastru (aproape de Vârful Chica Lupului) – Strategica marcaj linie galbenă – Strada Rudăreasa (Râul Rudăreasa) – Sat Ciungetu.

VLC TrailRun Latorița 21

Distanță de alergare este de 21 de kilometri, cu 11 mai multi față de proba Ciungetu 10. Diferența de nivel este de 1.350 de metri, iar traseul este următorul: Sat Ciungetu – marcaj linie albastră (Râul Repedea) – marcaj organizatori – marcaj cerc galben (Piatra Târnovului) – marcaj cerc albastru (Stâna Târnovu Mare – Stâncile lui Lazăr – Dealul Vătăjelu Mare – Rezervația Latorița) – Sat Ciungetu.

VLC Ultra TrailRun Petrimanu 56

Alergătorilor experimentați de trail-running le este dedicat traseul de 56 de kilometri, cu o diferență de nivel de 2.850 de metri. Traseul amplu va cuprinde: Sat Ciungetu – Strada Rudăreasa (Râul Rudăreasa) – Pârâul Ștevia – Strategica marcaj linie galbenă (Cabana Plaiul Poienii – Stâna Fratoșteanu – Șaua Pietrile) – marcaj curce roșie (Stâna Petrimanu) – Lacul de acumulare Petrimanu – Curmătura Oltețului – marcaj cerc albastru (Șaua Gropița – Piatra Târnovului – Stâna Târnovul Mic – Stâna Târnovul Mare) – marcaj linie albastră (Râul Repedea) – Sat Ciungetu.

Înscrierile se pot face până la data de 25 iulie, pe site-ul celor de la VLC Mountain Sports, unde găsiți și mai multe informații cu privire la program și la echipamentul necesar. De asemenea, informații utile găsiți și pe pagina de Facebook a organizatorilor.

 

23a   Citește și: Patru alergători pe care ar trebui să-i urmărești pe Facebook

 

23b   Citește și: Tehnica respirației. Cum trebuie să respiri atunci când alergi

 

23c   Citește și: 9 alimente esențiale pentru alergători

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*