Sportivul rus Ivan Malakhov și-a depășit propriile limite. Schiorul a sărit dintr-un elicopter și a aterizat pe versantul vulcanului activ Mutnovsky, din Kamchatka, Rusia.

Ivan Malakhov a reușit, în urmă cu câteva zile, o performanță incredibilă – primul om care a sărit de la o înălțime de 12,6 metri și a aterizat pe vulcanul activ, care are o altitudine de 2.323 de metri.

„Principala temere pe care am simțit-o a fost frica de necunoscut. Dar, în ciuda tuturor dificultăților, săritura a fost făcută de la înălțime mare, iar aterizarea a fost clară. Este exact ceea ce am încercat să fac”, a spus sportivul rus, potrivit sputniknews.com.

Ivan Malakhov a fost susținut pe parcursul cascadoriei de echipe de ghizi locali și de specialiști în heli-schi. Termenul de heli-schi cuprinde sporturi precum schi-ul alpin sau snowboarding-ul, realizate prin salturi din elicopter.

În videoclipul de mai jos, puteți viziona întreaga aventură a schiorului rus, iar de la minutul 2 și 10 secunde veți viziona incredibilul salt și traseul său pe culmile vulcanului activ.

Citește și: VIDEO. Explozie de culori pe pârtie. Schiorul Marcel Hirscher și un proiect eco-friendly

Citește și: VIDEO. Schior, surprins de avalanșă. Unul dintre bețele de schi i-a salvat viața

Citește și: VIDEO. Un schior a văzut moartea cu ochii, pe un lac înghețat

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*