Micile aragazuri cu butelie, de camping, pot costa câteva zeci de lei și te pot incomoda atunci când le transporți în rucsac. În plus, nu știi niciodată cât gaz mai ai la dispoziție, așa că ești nevoit, de multe ori, să cari după tine, în creierul munților, o a doua butelie.

Există, însă, oameni care au găsit soluția pentru problema cafelei de dimineață din mijlocul naturii. Cu o sticlă de spirt, care costă 5-6 lei, poți găti timp de o săptămână, zi de zi, la munte. După cum notează utilizatorul de Youtube ”iosant”, cu aproximativ 15-20 de ml de spirt poți aprinde un ochi de ”aragaz” pentru 3-5 minute. Tot el ne prezintă și un filmuleț cu o mică invenție care pare să înlocuiască aragazul cu butelie cu un obiect similar, confecționat în casă și mult mai ușor de transportat.

Pentru ”avansați” și pentru cei obișnuiți să-și confecționeze singuri o parte din lucrurile de care au nevoie în viața de zi cu zi, avem un al doilea filmuleț, în care este prezentat, în detaliu, modul în care ai putea confecționa un mic aragaz de camping. Vizionare plăcută!

 

   Citește și: Drumețiile montane: patru mari avantaje pentru sănătate

 

   Citește și: Dormitul la cort: trei mari avantaje pentru sănătate

 

   Citește și: TOP 5: Aplicații pentru drumeții montane

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*