Așa cum ne-am obișnuit, Black Friday a luat startul mai devreme în acest an. Deși, oficial, Vinerea Neagră ar fi trebuit „sărbătorită” pe 29 noiembrie, astăzi (15 noiembrie), isteria a cuprins internetul.

Iar aici venim noi și spunem, într-un articol de opinie, căci nici nu se dorește a fi altceva, „calmați-vă, oameni buni! Chiar dacă n-ați reușit să dați lovitura la prima oră a dimineții și-ați ratat marile oferte ale momentului, zilele n-au intrat în sac”.

Pentru un Black Friday înțelept, trebuie să studiezi piața și produsele cu ceva timp înainte, poate chiar o lună, pentru a fi sigur că reducerea din ziua cea mare nu este, de fapt, precedată de o scumpire.

Apoi, trebuie să te trezești de dimineață, la prima oră, doar pentru a constata că alții ți-au luat-o deja înainte sau că produsele care te interesează încă n-au fost aruncate în vârtejul promoțiilor.

Și nu e suficient. Ar trebui să ai și Pricy instalat, ca să compari ofertele în timp real, să fii sigur că ce cumperi tu reprezintă chiar cea mai bună alegere pe care o poți face.

Sau poți, pur și simplu, să știi unde găsești produse la preț redus oricând altcândva și cum poți să economisești bani și mâine, și poimâine și în orice altă zi a acestei luni. Și chiar și la anu’.

Magazinele fac deseori lichidări de stocuri, în special la finalul fiecărui sezon, iar luna noiembrie nu este o excepție. Spre exemplu, gecile de munte se numără și ei printre piesele de echipament pe care le poți achiziționa la preț redus.

De asemenea, sunt șanse mari ca toamna să găsești ghete de munte și pantofi de alergare la prețuri reduse, iar dacă ai noroc, chiar și bocanci de foarte bună calitate, la lichidări de stoc.

În fine. Ne-am plimbat puțin pe internet și-am găsit, din doar câteva clickuri, reduceri de până la 45% la echipamente de munte și camping, dar și produse din categoria outlet, cu prețuri reduse cu până la 60%.

Qed.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*