V-ați gândit vreodată că un mic sătuc din Alpii Elvețieni va găzdui unul dintre cele mai înalte și luxoase hoteluri din lume? Ei bine, acest proiect ar putea deveni realitate în anul 2019.

În curând, turiștii care vor vizita Alpii Elvețieni nu vor mai admira doar peisajele rustice oferite de munții acoperiți de zăpadă, ci și zgârie-nori. „Turnul 7132” se preconizează a fi unul dintre cele mai înalte hoteluri din Vestul Europei, cu o înălțime de 381 de metri. Vals, micul sătuc în care va fi construit turnul, va suferi o serie de transformări, iar cei 1.000 de locuitori trebuie să se obișnuiască cu ideea că locul unde s-au născut și au copilărit va deveni un important centru turistic.

Avantaje și dezavantaje

În cazul în care va fi construit, hotelul, care este comandat de proprietarii unui spa luxos, va prezenta o serie de avantaje și dezavantaje pentru turiști.

Pe de o parte, aceștia vor putea admira o priveliște spectaculoasă a Alpilor, în special din vârful turnului. Pe de altă parte, hotelul de lux va acoperi o bună parte din peisaje, iar multe dintre frumusețile munților nu vor mai fi vizibile. De asemenea, mulți critici sunt de părere că turnul nu va putea fi integrat corespunzător în tabloul montan.

Thom Mayne, arhitectul care se ocupă de planul de costrucție al hotelului îi contrazice și susține că turnul de 53.000 de metri pătrați se va îmbina perfect cu peisajul rural, conform cnn.com.

Viitorul hotel va avea un design minimalist și va oferi turiștilor 107 camere de cazare, restaurante, săli de bal, piscine și săli de fitness. Proprietarii consideră că „Turnul 7132” ar putea deveni unul dintre cele mai bune cinci hoteluri din lume, potrivit tourism-review.com.

Pentru ca toate cele menționate mai sus să fie puse în practică, un vot public va fi organizat de către autoritățile locale. Tindem să credem că aceste alegeri nu vor fi unele favorabile pentru viitorii proprietari ai hotelului.

Iată și câteva imagini cu schițele proiectului:

5 articol(e) « 1 de 5 »

Citește și: Hotelul de gheață de la Bâlea-Lac, în topul celor mai frumoase din lume

Citește și: FOTO. Campingul de lux, o alternativă la hotelurile de patru stele

Citește și: FOTO. Căsuța din copac: Cazare de lux pentru iubitorii de munte

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*