Căutați o bicicletă sau o pereche de schiuri? Un echipament ieftin? Dacă da, ați putea merge, în perioada  12 martie – 12 aprilie, la Trocathlon, un târg de articole și echipamente sportive second hand destinat tuturor pasionaților de sport.

Târgul se va desfășura în perioada menționată, în toate magazinele Decathlon din țară. Cei care sunt interesați de vânzarea/cumpărarea acestor articole participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon.

Pe 12 aprilie, în ultima zi a târgului, toate produsele sunt reduse cu 20%.

Ce se vinde și în ce stare

Participanții își pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mențiunea ca acestea să fie în stare funcțională. Sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon.

“Dorința noastră este să facem sportul accesibil tuturor. În acest sens, venim în sprijinul clienților noștri și îi ajutăm să vândă articolele sportive pe care nu le mai folosesc. De asemenea, clienții care doresc să cumpere o bicicletă, o bandă de alergare, o pereche de role sau alte produse de sport de la un alt pasionat pot verifica produsul înainte de a-l cumpăra, acestea fiind expuse într-un spațiu special amenajat în fiecare magazin Decathlon”, au spus reprezentanții Decathlon.

Conform regulamentului, clientul care dorește să vândă, vine cu produsul în magazin, stabilește împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și îl lasă la magazin pe toată perioada târgului. Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunțat imediat și va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociații caritabile. Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.

Despre Trocathlon

Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon, destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vânzării acestora. În cadrul acestui târg, Decathlon intermediază gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole sportive.

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon.

Citește și: Risc de avalanșă: Echipamente care te pot salva de la moarte

Citește și: Echipamentul nebunesc: Pavlok, brățara care te electrocutează

Citește și: Echipamentul de care ai nevoie pentru trail running

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*