Deşi există voci care spun şi ochi care văd că locurile din tribune nu sunt ocupate în totalitate la Jocurile Olimpice de la Soci, rapoartele oficiale arată că audienţele TV ale evenimentelor sportive din 2014 au crescut faţă de cele din timpul Olimpiadei de la Vancouver.

Audienţele înregistrate la Soci sunt cu 8% mai ridicate decât cele din urmă cu patru ani, iar diferenţa nu pare deloc mică: 25,1 milioane de privitori, după cum a declarat, pentru Interfax, purtătorul de cuvânt al Comitetului Olimpic Internaţional, Mark Adams.

Aproximativ 26,3 milioane de telespectatori privesc Jocurile Olimpice la orele de maximă audienţă. În plus, audienţa americană a crescut cu 6%,  comparativ cu cea din timpul Olimpiadei de la Vancouver, a declarat Adams.

Citeşte şi: FOTO: Unde s-au desfăşurat precedentele ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă

Totodată, 9,2 milioane de germani l-au privit pe Felix Loch cum îşi apără titlul olimpic la sanie, iar 8,7 milioane de telespectatori din întreaga lume au urmărit probele de sărituri cu schiurile, un record absolut pentru aceasta disciplină sportivă, conform publicaţiei The Moscow Times.

Organizatorii de la Soci au declarat, joi, că au fost vândute, până în prezent, peste 924.000 de bilete la Jocurile Olimpice, conform Associated Press. O concluzie firească ar fi aceea că oamenii din întreaga lume sunt mai preocupaţi de actuala ediţie a Jocurilor Olimpice decât au fost în urmă cu patru ani, însă au preferat, pur şi simplu, să nu călătorească în Rusia.

Citeşte şi: Olimpiada de la Soci, în vizorul teroriștilor

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*