CFR Calatori oferă, în aceasta iarnă, reduceri de 25% la biletul de tren pentru cele mai cautate statiuni de munte din Romania.

Potrivit companiei, prețurile preferențiale sunt valabile pentru orice tren InterRegio, la clasa a 2-a, care pleacă sau ajunge într-una dintre stațiile de pe ruta Sinaia-Brașov, Vatra Dornei și Petroșani.

„Oferta Trenurile Zăpezii acordă reduceri de 25% de luni până joi, din prețul biletului pentru adulți și copii pentru călătoriile pe rutele menționate și este valabilă în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2015”, au anunțat reprezentantii CFR Calatori. Prețul fiecărei călătorii cu trenul poate fi aflat la secțiunea ”Tarife si Oferte Naționale” de pe site-ul CFR Calatori.
Compania de stat mai are în derulare o ofertă şi pentru destinaţiile externe, prin care pasagerii pot călători de la Bucureşti la Viena de la 39 de euro pe sens, la Budapesta, 29 de euro pe sens, precum şi la Sofia, Istanbul sau Chişinău, conform transporter.ro.

Oferta de transport internațional include trenuri zilnice directe către Budapesta din Timişoara, Brașov, Târgu Mureșși Cluj Napoca. Din Timișoara, pasagerii pot călători zilnic către Belgrad, prin Vârșeț, cu 14 Euro. Ofertele comerciale pentru pasagerii CFR Călători sunt prezentate în detaliu la secțiunea ”Internaţional” de pe site-ul companiei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*